353 φωτό, Location, Ξενοδοχείο, Λιοσσίων, 23, Πλατεία Αττικής, Σταθμό Λαρίσης, Δήμος Αθηναίων, διαμερίσματα, κουζίνα, σόφα

Athens comfort suites and apartments

Το ξενοδοχείο www.athenscomfort.gr διαθέτει διαμερίσματα και σουίτες 2 δωματίων. Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση για χρονικά διαστήματα μικρά ή μεγάλα. Εχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα: 

- Απευθύνεται σε ευρώ φάσμα πελατών οι οποίοι αναζητούν άνεση σύγχρονο υπνοδωμάτιο, κατάλληλο εξοπλισμό και ευκολίες πρόχειρης κουζίνας, τραπεζαρία, σόφα, τηλεόραση διεθνών καναλιών, wifi κλπ.

- Εμπορικοί αντιπρόσωποι, επιχειρηματίες, επισκέπτες από το εξωτερικό, οικογένειες με παιδιά, περιηγητές, πωλητές, ταξιδιώτες, city breakers, τουρίστες, επαγγελματίες από άλλες πόλεις της Ελλάδας, συνοδοί ασθενών το προτιμούν.

- Η Λιοσίων είναι μία πολυσύχναστη εμπορική λεωφόρος που ενώνει ένα νευραλγικό οδικό άξονα την εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, είσοδο της πόλης από την κεντρική και βόρειο Ελλάδα, με το το κέντρο της Αθήνας την πλατεία Βάθης, Ομόνοια.

- Η Λιοσίων φιλοξενεί ένα μεγάλο επιβατικό σταθμό Λεωφορείων που ενώνει την Αθήνα με μεγάλες πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας όπως Θήβα, Λαμία, Βόλος, Λάρισα και ασφαλώς Θεσσαλονίκη.

- Η Λιοσίων φιλοξενεί και ένα μεγάλο σταθμό Μετρό που ονομάζεται Πλατεία Αττικής και είναι κόμβος με τον Ηλεκτρικό.

- Η Λιοσίων συνδέεται μέσω της λεωφόρου Δεληγιάννη και τον τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων το επονομαζόμενο σταθμό Λαρίσης. Ο σταθμός αυτός συνδέεται με τον προαστιακό που σημαίνει ότι επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος Πελοπόννησο, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα έχουν οικονομική και ταχεία σιδηροδρομική πρόσβαση στην Αθήνα.

- Η περιοχή του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολες λύσεις δωρεάν πάρκιν. Το ίδιο το ξενοδοχείο έχει και θέσεις ιδιωτικού πάρκιν.

- Η Λιοσίων φιλοξενεί την Κεντρική Γραμματεία του μεγαλύτερου κοινωνικού θεσμού της Αθήνας του Δήμου Αθηναίων. Μάλιστα ο Δήμος Αθηναίων είναι στον αριθμό 22 και το ξενοδοχείο στον αριθμό 23.

- Το ξενοδοχείο είναι ενσωματωμένο στο ύφος της Αθήνας της "γειτονιάς" όπου ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να το νιώσει επισκεπτόμενος το περιποιημένο πάρκο του ναού του Αγίου Παύλου. Ένας πανέμορφος ιστορικός Ναός δίνει έντονη θρησκευτική ζωή στους πιστούς κατοίκους της περιοχής.

- Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την περιοχή πραγματοποιώντας ένα περιπατητικό κύκλο όπως δείχνει και ο χάρτης ξεκινώντας από το ξενοδοχείο, περιδιαβαίνοντας την μικρή πλατεία του Αγίου Παύλου και μέσω της οδού Κρήτης να συναντήσουν την λεωφόρο Δεληγιάννη που οδηγεί στο σταθμό Λαρίσης. Στη συνέχεια να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Είναι ένας ευχάριστος αναγνωριστικός κύκλος 1.300 μέτρων ή 17 λεπτών με κανονικό βάδισμα.

- Ένα μεγάλο σουπερ μάρκετ, Σκλαβενίτη, είναι κοντά στο σταθμό και αυτονόητα καλύπτει ανάγκες που σχετίζονται με τη πρόχειρη διατροφή στις ανάλογες εγκαταστάσεις των δωματίων του ξενοδοχείου.

- Πέρα από τα ανωτέρω οι λεωφορειακές (συγκοινωνιακές) διασυνδέσεις του σημείου αυτού με το μετρό, την Αγορά της Αθήνας, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Σύνταγμα είναι άπειρες..

- Συμπερασματικά αξίζει κανείς να συνδέσει την παραμονή του στην Αθήνα με το τοπίο και το location του ξενοδοχείου για λόγους ποιοτικής ολόπλευρης εξυπηρέτησης και οικονομίας. Το ξενοδοχείο είναι δομημένο και λειτουργεί με εμπορικό πνεύμα και υποστηρίζει τον επισκέπτη ολόπλευρα με κατευθύνσεις, πληροφορίες και όποια άλλη θεμιτή βοήθεια.

 

































































































































































































































































































































































Comments

Popular posts from this blog

Μια κουκλίστικη σουίτα στον έκτο όροφο (602) περιμένει να σας φιλοξενήσει για ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στην Αθήνα! Athens Comfort suites & apartments

Ελάτε μαζί μας για μια βόλτα με αυτοκίνητο στην Αθήνα. Κερδίστε έκπτωση 5% στις τιμές παραμονής στο Athens Comfort Suites & Apartments, φωτό: 70

Οταν η άνεση στο κέντρο της Αθήνας λέγεται, Athens Comfort, Suites & Apartments, 93 photos